Ett ufo till mamma (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2016-09-25
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag
ISBN
9789176949528
Ett ufo till mamma (häftad)

Ett ufo till mamma

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-09-25
189
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En erfaren debutant med skinn på näsan - så är det lätt att karaktärisera Monica Karlsson. Hon är uppvuxen i Aneby och drömde om att bli författare redan i sexårsåldern. När hon var sjutton började hon som inhoppare på en av Smålands-Tidningens lokalredaktioner vilket gav mersmak, och Monica gick sedan skrivarlinjen i Skurup och journalistlinjen i Ädelfors. Därefter jobbade hon bland annat i många år på olika småländska tidningar som reporter och krönikör.
Ända sedan 2010 hittar man då och då hennes träffsäkra krönikor i Värnamo Nyheter. Monica skriver humoristiskt, gärna om föräldraskap samt genus- och samhällsfrågor vilka ligger henne varmt om hjärtat, och hon är lite motvalls käring. Monica har också fyra döttrar som förstås är en stor inspiration i hennes skrivande.
Under åren har väldigt många läst hennes alster och hon får ofta uppskattande respons från sina läsare, som känner igen sig i det hon skriver. Många har sagt: Monica, du MÅSTE göra en bok med dina krönikor! Så voilá, här kommer äntligen ett sjuttiotal av hennes underfundiga och roliga krönikor samlade i en bok, till nytta och nöje för både tidigare Monica-frälsta och nya läsare.
Idag har Monica utbildat sig till och arbetar som socionom parallellt med sitt skrivande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett ufo till mamma
  2. +
  3. Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv : berättelsen om mitt yrkesliv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv : be... av Leif G W Persson (pocket).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett ufo till mamma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Humor och allvar i en salig blandning
    Poktus, 21 december 2016

    Det är svårt att sätta fingret på det men Monica skriver så jävla bra! Vardagliga situationer beskrivs med formuleringar som får en att skratta högt när man läser! Även sorgligheter beskrivs men med stark emotion och ger stark eftertanke. En bok för de flesta. Även om mammor från andra planeter kanske känner igen sig mest?

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ett ufo till mamma