Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2016-09-30
Förlag
Björn Lundén Information
Medarbetare
Wallner, Anki (form)
Dimensioner
228 x 155 x 16 mm
Vikt
354 g
SAB
Qafbab
ISBN
9789176950302
Fastighetsmoms (häftad)

Fastighetsmoms

Häftad Svenska, 2016-09-30
438
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
FASTIGHETSMOMS är en praktisk momsvägledning för dig som kommer i kontakt med momsfrågor inom fastighetsförvaltning eller bygg- och anläggningsverksamhet. Det komplexa regelverket förklaras på ett lättfattligt sätt och du får en hel del tips och råd.

Fastigheter är det momsområde som innehåller flest särregleringar. Det är lätt att göra fel när ett antal olika regler ska tillämpas, ofta i kombination med varandra.

Boken vänder sig till ägare och anställda i företag inom fastighetsförvaltning och bygg- och anläggningsverksamhet som vill undvika kostsamma momsfel. Den är också lämplig för revisorer, redovisningskonsulter och skattekonsulter som har kunder inom fastighetsområdet.

FÖRFATTAREN Christina Sjöstedt Forslund arbetar som konsult på fastighetsmomsområdet i det egna företaget CS Moms. Hon har lång erfarenhet av den praktiska tillämpningen i fastighetsmomsfrågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fastighetsmoms
  2. +
  3. Moms för event- och reseföretag : en praktisk vägledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Moms för event- och reseföretag : en praktisk v... av Christina Sjöstedt Forslund, Göran Alvemalm (häftad).

Köp båda 2 för 877 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Sjöstedt Forslund

Bloggat om Fastighetsmoms