Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2018-12-31
Förlag
Björn Lundén Information
Dimensioner
230 x 155 x 20 mm
Vikt
425 g
SAB
Qbab,Oeada-c
ISBN
9789176951347
VD-boken : handbok för styrelse och VD (häftad)

VD-boken : handbok för styrelse och VD

Häftad Svenska, 2018-12-31
591
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
VD-BOKEN syftar till att på olika sätt underlätta för VD i hans eller hennes mångskiftande arbete och vänder sig i första hand till VD i mindre och medelstora företag.

VD företräder sitt företag externt mot kunder, leverantörer, myndigheter och det omgivande samhället. Internt samarbetar VD med ägarna, styrelsen - som gett uppdraget - ledningsgruppen, anställda och fackliga representanter.

Rollen som VD ställer krav på att skapa och behålla goda relationer och väl fungerande kommunikation med alla dessa externa och interna parter. Det sätt på vilket VD leder och utvecklar sitt företag är ofta avgörande för företagets resultat på lång och kort sikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. VD-boken : handbok för styrelse och VD
 2. +
 3. Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar för VD i ägarledda företag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Extern VD - så lyckas du! : 15 framgångsnycklar... av Agneta Olsson, Annika Hall (inbunden).

Köp båda 2 för 978 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Gustafsson

 • Ägarskifte och generationsskifte : i företag och lantbruk

  David Gustafsson, Björn Lundén

  ÄGARSKIFTE I FÖRETAG är en praktisk handbok om att överlåta företaget, antingen till ett eller flera barn, eller till någon utomstående. Det kan vara för att du känner att ork eller inspiration tryter och att någon annan skulle kunna driva företag...

 • VD-boken

  David Gustafsson

  VD-BOKEN syftar till att på olika sätt underlätta för VD i det mångskiftande arbete rollen kräver och vänder sig i första hand till VD i mindre och medelstora företag. VD företräder sitt företag externt mot kunder, leverantörer, myndigheter och de...