God man & förvaltare : en praktisk vägledning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2021-11-30
Förlag
Björn Lundén Information
SAB
Oeakab-c
ISBN
9789176952481
God man & förvaltare : en praktisk vägledning (häftad)

God man & förvaltare : en praktisk vägledning

Häftad Svenska, 2021-11-30
329
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
GOD MAN & FÖRVALTARE - en praktisk vägledning - vänder sig till dig som är eller funderar på att bli god man. Boken bygger på författarens mångåriga erfarenhet från uppdrag som god man och förvaltare.

Du läser utförligt om vad det innebär att vara god man, vad som förväntas av dig och hur du löser olika svårigheter du ställs inför. Det är mycket man måste sätta sig in i, och mycket att ta reda på för att komma igång med sitt uppdrag på ett bra sätt. Boken hjälper dig från de första stapplande stegen när du fått ditt förordnande och ska träffa huvudmannen till alla kontakter med olika myndigheter, hantering av ekonomin och allt praktiskt som behöver göras.

Stort utrymme ägnas åt den lite knepiga årsräkningen och hur du undviker fällor och fel i arbetet med att få den att stämma. Du får även tips på hur du felsöker årsräkningen.

- Bra praktisk hjälp ges till gode mannen. Konkreta råd hur olika situationer ska hanteras ges - inte bara lagregler. Rekommenderas varmt. (Stockholms överförmyndarnämnd)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. God man & förvaltare : en praktisk vägledning
  2. +
  3. God man, förvaltare och förmyndare : domstolarnas handläggning

De som köpt den här boken har ofta också köpt God man, förvaltare och förmyndare : domstolarn... av Jan Wallgren, Lars Holmgård (häftad).

Köp båda 2 för 854 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tommy Hansson