Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2016-04-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
381 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970034
Genom paradiset på en spikmatta (inbunden)

Genom paradiset på en spikmatta

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2016-04-21
227
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den hetsiga och ocensurerade Stella känner att hennes liv som nybliven mamma inte riktigt blivit som hon tänkt sig. Såriga bröstvårtor, sömnbrist, känslor av otillräcklighet och så sambon Magnus som retar gallfeber på henne.

På sin första BVC-träff möts hon av ett gäng Barbieklonade mammor med ett till synes problemfritt föräldraliv. Träffen hon haft så höga förväntningar på blir ett totalt fiasko. Dessutom hyser en av kvinnorna i mammagruppen ett oförklarligt agg mot henne och ger märkliga kommentarer om en "Magnus". Samtidigt börjar Magnus få sms på konstiga tider. Döljer han något, har det ett samband?

För att ventilera sina tankar startar Stella en anonym blogg som snabbt får många följare. En av dem som kommenterar blogginläggen blir ganska snart personlig och avslöjar saker som ger Stella en chock. Kaoset är ett faktum.

Genom paradiset på en spikmatta har en härlig humor med ett underliggande allvar - en riktig feel good-roman full av relationsdramatik som man både skrattar och gråter sig igenom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jannice Eklöf

  • 30 månader

    Jannice Eklöf

    Juva är fyra år gammal när hon drabbas av ALL; Akut lymfatisk leukemi, men det dröjer sju månader innan diagnosen fast-ställs. Sju månader under vilka Juvas kropp prövas till bristnings gränsen och är nära att ge upp. När hon till slut får hjälp ä...