Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2016-03-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 32 mm
Vikt
454 g
SAB
Lz Wass, Christian
ISBN
9789176970102
Invalido : på ett ögonblick förändrades allt (häftad)

Invalido : på ett ögonblick förändrades allt

Häftad, Svenska, 2016-03-21
211
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Christian Wass har vid tjugo års ålder en klar bild av hur hans framtid ska se ut. Sommaren 1992 slås den bilden i spillror. Invalido - på ett ögonblick förändrades allt är en sann skildring av en människas omtumlande resa mot en tillvaro värd att befinna sig i.

Christian Wass skulle plugga till civilekonom, få ett högavlönat jobb, gifta sig och skaffa familj.

Men den första augusti 1992 slås den bilden i spillror. En het eftermiddag efter en tennismatch stannar Christian till vid en badplats på vägen hem. Som vanligt dyker han i från bryggan, men någonting går fel. Han får överslag i dyket och störtar handlöst ner mot den stenhårda botten. Omedelbart blir han totalt förlamad från bröstet och nedåt, och delvis i armarna. På en sekund förändras allt.

Nu - tjugo år senare - är Christian Wass en inspirerande och flitigt anlitad föreläsare, ett "förändringsproffs". Genom sin egen livsberättelse påminner han oss om den inneboende kraft vi alla har att hantera förändringar.

Det här är Christians historia. Vi får följa honom från olyckans dag ett. Genom motgångarna och framgångarna som kantar hans väg, och genom tillbakablickar på livet före olyckan, på barndomen och uppväxten, tecknar Christian bilden av den han är idag. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Invalido : på ett ögonblick förändrades allt
  2. +
  3. Kärlek på allvar : att välja och behålla en relation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlek på allvar : att välja och behålla en rel... av Daniella Gordon, Sofie Zettergren (inbunden).

Köp båda 2 för 400 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Invalido : på ett ögonblick förändrades allt