Väntarna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2017-04-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 137 x 15 mm
Vikt
303 g
SAB
uHc
ISBN
9789176970270

Väntarna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-04-21
185
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Zahin betraktar scenen framför sig: Lågor slår ut genom fönstren, rök sipprar upp mellan takplåtarna. Huset där han bott det senaste halvåret brinner."

Flyktinganläggningen i det lilla samhället Bergås brinner.

Zahin, vars ansökan om uppehållstillstånd nekats, blir snabbt misstänkt för att ha anlagt branden.

Zara, som skiljts från sin familj under flykten från Afghanistan, gör sig redo att offra allt för dem hon älskar.

Mira chockas av vad människor egentligen är kapabla till - och hur långt hennes egen bror är beredd att gå. Han är inte bara ett hot mot flyktingarna, utan också mot henne själv och den vuxne man hon inte kan låta bli att älska.

Två parallella kärlekshistorier utspelar sig i en verklighet där minnen och fördomar kastar hotfulla skuggor över människor som vågar hoppas och ge varandra styrka att gå vidare. Människor som inte ger upp, samtidigt som Den Osynliga Motståndsrörelsen väntar på rätt tillfälle för nästa attentat ...

Väntarna bygger på verkliga händelser och personer. De väntar alla på något: trygghet, familj, acceptans, kärlek. Hämnd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Väntarna
 2. +
 3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Väntarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skrämmande verklig
  Kaffeläsaren, 21 april 2017

  Flyktingförläggningen i Bergås brinner. Zahin som precis nekats uppehållstillstånd, blir genast misstänkt för branden. Mira chockas över vilka starka åsikter om flyktingar hennes bror har och hur långt han kan gå i handling.
  Cannie Möller är en gammal favoritförfattare sen ungdomen, då jag läste många av hennes böcker. Jag gillar henne än! Det är en stark och gripande bok. Temat är väldigt aktuellt och det märks att den är verklighetsbaserad, den känns så äkta. En bok som inte gick att lägga ner förrän den var utläst!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cannie Möller