Jag följer dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 103 x 23 mm
Vikt
427 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970355
Jag följer dig (häftad)

Jag följer dig

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-08-21
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Någon har stulit Niklas Lunds identitet på nätet.

Snart förstår Niklas att det är en person som känner honom, och som vill få tillträde till hans verksamhet som privatspanare på nätet. Men i vilket syfte?

Den första ledtråden får han när en kvinna blir mördad i Niklas gamla hemstad Eslöv. Det visar sig att mordoffret har koppling till IT-koncernen som hans pappa startat en gång i tiden. För att förstå mördarens motiv måste Niklas lära känna sin numera döda pappa och hans företag på nytt - men också konfronteras med sitt eget förflutna.

Tillsammans med sin kvinnliga motsvarighet bland privatspanare, "Spanjorskan", jagar Niklas mördaren genom Eslöv, Lund och norra Skåne - med spår som leder ända till Thailand. Frågan de måste ställa sig är: Hur kommer det sig att någon kunnat dölja en hemlighet i en modern koncern som står för total öppenhet? De två privatspanarna måste avslöja lögnen i företaget - innan mördaren skördar sitt nästa offer.

 

Jag följer dig är en fartfylld spänningsroman som kretsar kring den moderna, transparenta företagskulturen - där öppenheten leder till hemligheter som måste skyddas till varje pris.

Dan Nilsson skriver rapp spänning kryddad med en nypa humor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag följer dig
  2. +
  3. Bevakaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bevakaren av Dan Nilsson (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag följer dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Villivonkansbooks, 13 september 2017

    Någon har stulit Niklas Lunds identitet på nätet och kallar sig Bevakaren. När Niklas är på permission från fängelset tar han upp jakten på vem det är, samtidigt som ett mord sker.
    Har tidigare läst Bevakaren utav författaren som jag tyckte var en spännande och intressant debut. Jag följer dig är också spännande, det händer saker hela tiden och Niklas och hans oväntade medhjälpare Spanjorskan ligger hela tiden steget efter. De är hela tiden så nära, men når inte riktigt ända fram. Författ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Nilsson