Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Gudner (del 2)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
438 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970720
Besökaren (häftad)

Besökaren

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-05-21
171
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Rebecka får plötsligt presenter i sin brevlåda, ibland småsaker men andra gånger något mer makabert. Familjehemligheter hotar att komma upp till ytan då mysteriet kring mannen som tidigare hyrt en stuga på deras tomt är på väg att avslöjas. Samtidigt som hon kämpar med ett svårt bokomslag till en roman utspelar sig en tragisk händelse i hennes närhet - en ung flicka döljer sitt havandeskap och tvingas genomlida en svår förlossning helt ensam, en händelse som sätter stora spår och får ödesdigra konsekvenser. Gränsen mellan Rebeckas egna föreställningar och verkligheten suddas ut, och hon kämpar för sin heder och psykiska balans. Svåra konflikter uppstår när barnen kommer hem för att fira midsommar.

 

Besökaren är den fristående fortsättningen på Lifterskan, och en spännande thriller om oförklarliga sammanträffanden som hotar att förgöra allt och alla i sin väg.

Cannie Möllers väg till litteraturen gick genom teatern - efter att ha arbetat först som skådespelare och sedan som pjäsförfattare gjorde hon sin romandebut 1983 med den prisbelönade ungdomsboken Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Hennes romaner är ofta starka berättelser där karaktärerna behöver ta sig igenom stora svårigheter för att nå fram till varandra. Det gäller även i den senaste ungdomsromanen Väntarna (Hoi Förlag 2017) där huvudpersonerna väntar på att få starta sina liv i det nya landet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Besökaren
  2. +
  3. Patrioterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Patrioterna av Pascal Engman (pocket).

Köp båda 2 för 220 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Besökaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En lättläst spänningsroman
    veronicas_bok_bak_liv, 12 september 2019

    Detta är för mig en ny författare och boken är en fristående fortsättning på Lifterskan. Boken är väldigt lättläst med korta kapitel som jag gillar och en välskriven text som är lätt att förstå och följa. Enligt mig så är inte boken så händelserik, lite seg stundtals men det finns en liten nervkittlande tråd som gör att man dock vill fortsätta att läsa, lite för seg bok i min smak. Slutet ger mig en del frågetecken, det finns delar och hemligheter jag hade velat veta mer av men det kanske kommer en tredje bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cannie Möller