Sex nyanser av kärlek (pocket) Sex nyanser av kärlek
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sex nyanser av kärlek
Utgivningsdatum
2018-05-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
178 x 109 x 14 mm
Vikt
133 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789176970768
Sex nyanser av kärlek (pocket)

Sex nyanser av kärlek

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-05-15
39 79 Du sparar 51%
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sex nyanser av kärlek är en samling av sex erotiska relationsnoveller där vi får följa sex väninnor som alla har problem med kärleken. På ett eller annat sätt.

Gåvan. Maria är framgångsrik inom förlagsvärlden men på det privata planet har hon svårt att känna sig tillfreds. I sin relation med sambon Erik är inget enkelt längre och hon ifrågasätter om hon någonsin har älskat honom.
Hennes barndomsvän, Johan, gör inte tillvaron lättare när han plötsligt river upp känslor som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan. Under en helg ställs allt på sin spets och Maria måste välja. Ska hon lyssna till sitt hjärta eller följa förnuftets röst?

Lögner. Cattis är frustrerad, hennes pojkvän John har den senaste tiden jobbat över nästan varje kväll. Hon försöker ignorera magkänslan som vill påskina att han gör något annat. Något hon aldrig kommer att acceptera och när hon av misstag hör honom prata i telefonen förstår hon att han har matat henne med lögner. Lika lätt som man matar en guldfisk. Lögner får en att göra märkliga saker och för Cattis blir det att utforska känslor hon inte ens vågat tänka än mindre följa tidigare.

Klimax. En oskyldig chatt-flirt leder till ett möte på ett hotell. Det enda de har är en helg tillsammans där de lever ut sina drömmar och fantasier. Sedan måste Camilla och Adam skiljas åt. Det var så det var bestämt. Men kommer de kunna hålla sig till överenskommelsen?

Sveket. Att få uppleva kärlek när man är ung kan förtära en men det kan och är oftast en euforisk och galen känsla. Det är som om kroppen står i brand och eldens lågor slickar ens själ. Precis så var det för Sanna och Robert, en kärlek så stark och intensiv att den skulle brinna för evigt. Men inget varar för evigt. Inte ens eld.

Korset. Kan drömmar slå in? Om man vågar släppa taget. Cecilia har bestämt sig. Hon vill inte dö nyfiken. Nu eller aldrig. Tommy och Stefan serverar drömmen på ett kors. Törs hon löpa linan ut?

Lust 2.0. Vilka hemligheter bär du inom dig och som du inte kan dela med någon annan, inte ens din bästa vän? Jennifer har burit på en hemlighet sedan hon var tonåring. Den har funnits i tryggt förvar längst in i hjärtat men nu kan hon inte hålla den inom sig längre. Den vill ut. Hon måste berätta om den för Cecilia, hennes allra bästa vän, men då riskerar hon att förlora hennes vänskap. För alltid. Kan hon leva med det?

Susanne Ahlenius är den framgångsrika författaren till böckerna Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel i sub-genren erotic crime.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sex nyanser av kärlek
 2. +
 3. Heta nätter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heta nätter av Jenny Holmes (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sex nyanser av kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sensuell kärlek blandad med hemliga fantasier!

  Här får vi följa sex olika kvinnor som alla har problem med kärleken på något sett. Det är allt från ungdomens intensiva kärlek till döda förhållande och hemliga fantasier. Man kan läsa alla novellerna var för sig, men de har lite kopplingar och vävs ihop fint i den sista.

  Författaren har fått till en väldigt bra balans mellan det mjuka, sensuella och det hårda, lite grövre språket. Jag tycker också att det är lagom längd på novellerna, man vill ju inte sluta mitt i.😉

 2. Det är alltid svårt att recensera en novellsamling
  Bokbesatt.se, 30 augusti 2018

  Det är alltid svårt att recensera en novellsamling, för jag hade mina favoriter och de jag tyckte mindre om. För mig så är favoriten Korset då den innehåller lite femdom och ingen otrohet. Just otrohet eller att gå bakom ryggen på en partner (även om det inte finns någon kärlek kvar för båda parter) är väldigt avtändande och förtar lite av spänningen för mig. Annars så är det väldigt välskrivna och erotiska noveller som fungerar var för sig, men knyts samman på slutet i sista novellen. Jag ser fram emot att läsa mer

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susanne Ahlenius