Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
10 x 210 x 140 mm
Vikt
373 g
SAB
Qbab
ISBN
9789176970874
Den gyllene zonen : att leda i mellanrummen (häftad)

Den gyllene zonen : att leda i mellanrummen

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-01-21
258
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jan Sturesson, P-O Gunnarsson och Linus Owman har en bakgrund inom strategi, ledarskap och rådgivning. Sturesson och Gunnarsson startade inom PwC vad som skulle vidareutvecklas till fem nationella ledarutvecklingsprogram för offentliga chefer, och som lyfter fram det personliga och autentiska ledarskapet samt ledarskap i mellanrummen.

Nu har de skrivit en bok om hur ledarskap kan utvecklas och om möjligheterna med ledarskap i mellanrummen. I Den gyllene zonen - Att leda i mellanrummen delar de med sig av sina erfarenheter och insikter, samt sådant de tycker saknas i den allmänna ledarskapslitteraturen. Boken ger ledaren stöd i att våga tänka utanför de vanliga paradigmen - att se och vistas i mellanrummet som ett möjlighetsrum. Med boken vill författarna även inspirera läsare till en tankeprocess kring det egna ledarskapet. De konkreta frågorna i slutet av varje kapitel lämpar sig för både gruppdiskussioner och enskild reflektion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den gyllene zonen : att leda i mellanrummen
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »