Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Hallahem (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2017-09-20
Förlag
Hoi Förlag
SAB
Hcg
ISBN
9789176971338
Striden i skogen (häftad)

Striden i skogen

Häftad Svenska, 2017-09-20
309
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Torun och de andra vittrorna lyckades med nöd och näppe rädda Tilda ur de ondsinta Vakarnas klor. Men faran är långt ifrån över. Vakarna har svurit att utrota vitterfolket, och nu förbereder de sitt värsta angrepp någonsin mot Vitterfolket som gömmer sig i Hallahem. Som om det inte vore nog har en uråldrig ondska vaknat i skogen, och den hotar både vittror och människor. Räcker skogens goda krafter till för att stoppa ondskan? Striden om överlevnad kommer allt närmare.

Möt bortbytingarna Tilda och Torun och deras vänner i ett sista spännande äventyr, lika fyllt av vänskap och glädje som av ondska och sorg. Ska vitterfolket en gång för alla få leva i fred i de djupa skogarna, eller kommer människans moderna värld slutligen stå som segrare?

Striden i skogen är den avslutande boken i Hallahem-trilogin, en urban fantasy-serie som tar ett nytt grepp på gamla nordiska sägner och väsen. Det är också en berättelse om okuvlig vänskap och om att hitta sig själv och sin plats i världen.

Det här är en Print on Demand-utgåva
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Striden i skogen
 2. +
 3. Staden under berget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Staden under berget av Susanne Trydal, Daniel Åhlin (häftad).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Staden under berget

  Susanne Trydal, Daniel Åhlin

  "Det här är riktigt, riktigt bra. En berättelse om folktrons mytiska väsen som ingen kommer att vilja lägga ifrån sig. Men också om vänskap och känslan av att inte passa in. Staden under berget är en stor bok som påminner mig om hur jag själv...

 • Sveket vid sjön

  Susanne Trydal, Daniel Åhlin

  Bortbytingarna Tilda och Torun lyckades tillsammans med sina vänner rädda vittrornas stad Hallahem undan människornas förstörelse. Men nu har ett betydligt farligare hot vaknat. Ett uråldrigt sällskap som i hundratals år jagat skogarnas väsen är v...

Bloggat om Striden i skogen