Jätteviktig. Att må bra efter en ätstörning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-09-15
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
190 x 125 x 15 mm
Vikt
282 g
SAB
Lz Alvén, Terese,Vlaaf
ISBN
9789176971420
Jätteviktig. Att må bra efter en ätstörning (häftad)

Jätteviktig. Att må bra efter en ätstörning

Häftad Svenska, 2017-09-15
299
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"När jag väl slutade sparka på mig själv, insåg jag att jag måste vara min egen bästa vän. Efter det gick allting bättre."

Terese Alvén visar att det går att bli fri från ätstörningar och ger här råd, tillförsikt och inspiration till alla som kämpar med att ta sig ur ett jobbigt förhållande till mat, träning och vikt. Förutom att få hjälp i kniviga situationer i livet som kan vara tuffa för någon som lever med en ätstörning får vi ta del av Tereses personliga upplevelser samt träffa andra som varit där - långt ner i matmissbruket. Läsaren får bland annat möta författaren, skådespelaren och föreläsaren Niclas Christoffer och elitsimmaren Emma Igelström. Niclas tog sig upp ur bulimin och Emma ur ätstörningen, alkoholismen och självmordsförsöket. Hur de bar sig åt skildras genom gripande intervjuer som kan hjälpa andra.

Boken ger hopp till alla med en ätstörning, men den är också jätteviktig för anhöriga, tränare, gympersonal, lärare, skolsköterskor och andra som träffar unga människor. Boken fokuserar på det friska med konkreta tips och övningar för att må som allra bäst.

Tereses förra bok Viktig skildrade hennes resa från allvarligt matmissbruk till träningsförebild. Denna fristående uppföljare handlar om möten med riktiga människor bakom statistiken 100 000 svenskar med ätstörning. Terese Alvén är ett välkänt namn inom kost och träning. Hennes träningsblogg sparkibaken.se har tusentals följare varje vecka.

"Otroligt bra för folk med ätstörningar och de som vill förebygga så de aldrig blir ätstörda." Elaine Eksvärd om Viktig

Det här är en Print on Demand-utgåva
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jätteviktig. Att må bra efter en ätstörning
  2. +
  3. Viktig : från matmissbrukare till träningsförebild

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viktig : från matmissbrukare till träningsförebild av Terese Alvén (cd-bok).

Köp båda 2 för 615 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Terese Alvén