Labyrint. Vägen in (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Labyrint (del 1)
Antal sidor
388
Utgivningsdatum
2017-09-11
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
565 g
SAB
Hc
ISBN
9789176971482
Labyrint. Vägen in (häftad)

Labyrint. Vägen in

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-09-11
327
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion?

Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Hennes händer är hårt lindade i bandage och läkaren berättar att hon har försökt gräva sig ut genom väggen i sin lägenhet, två decimeter från dörrhandtaget. Det enda hon kommer ihåg är att hon har gått efter en okänd man genom en labyrint av korridorer. Julia blir friskförklarad av sjukvården men upptäcker att något är fruktansvärt fel: hon ser inte längre verkligheten som tidigare.

I en rörig tid av hallucinationer leds hon till Job - en gatupredikant som mässar om Guds upplysta stig inför besvärade cafégäster. Han intresserar sig genast för Julia, och det visar sig snabbt att han inte är den enda.

Jake har lämnat sitt framgångsfulla liv för att ta reda på sanningen om sin far Eric - en stenrik amerikansk matematiker och affärsman - som för tre år sedan försvann spårlöst. Jakes oförmåga att släppa taget om det förflutna gör att han slutligen står inför samma öde som sin far.

Julia, Job och Jake är tre personer som ena dagen bara har bokstaven J i förnamnet gemensamt, och några veckor senare är de för evigt sammanlänkade i universum.

Labyrint - vägen in är en mystisk och fängslande historia om hur valen i våra liv formar oss som människor. Det är den första delen i en serie och är en korsbefruktning av spänningsroman och magisk realism.

"Historien är initialt tämligen ordrik, men när de yttre händelserna tar fart blir boken rejält spännande. (...) Språket är gott, stilen lättläst och med bra driv." - BTJ-häftet nr 7, 2017, lektör Staffan Wennerlund

"Spännande, mystisk & lysande!" - Jenniesboklista

"[Labyrint - vägen in] var läsvärd på ett trevligt sätt och bjöd på en fascinerande inblick och tankar kring vad som är verkligt och vad som inte är det." - Midnatts ord

Det här är en Print on Demand utgåva
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Labyrint. Vägen in
 2. +
 3. Labyrint. Union

De som köpt den här boken har ofta också köpt Labyrint. Union av Karin Pasche (häftad).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Labyrint. Vägen in. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Går inte att lägga ifrån sig!
  @boktyckaren, 11 februari 2019

  Efter att Julia haft hjärnhinneinflammation lider hon av minnesförluster, men även hallucinationer. Sjukvården hittar inget fel på henne och trots att hon får återkommande anfall med huvudvärk, illamående och synrubbningar, friskförklaras hon.
  📖
  Det märkliga är att hallucinationerna verkar vilja visa henne något, guida hennes väg. Till en följd av dem möter hon den märkliga Job som predikar Herrens väg, och av en händelse hamnar hon hos Jake på intervju.
  Båda dessa perso... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Pasche

 • Labyrint. Union

  Karin Pasche

  Jake skrek åt henne. "Ge inte upp! Ge fan inte upp!". Hon satt stum och tårarna rann nedför hennes kinder. Hur kunde det ha blivit så här? Det var så overkligt. Om hon ändå kunde ha förhindrat hans död. Vännerna förenas igen på affärsman...

 • Labyrint. Illumination

  Karin Pasche

  Illumination är andra delen i den spännande och fängslande Labyrint-serien. Julias hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. En okänd man förföljer ...