Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Ahlgren (del 2)
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
154 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972014
Makten och härligheten (pocket)

Makten och härligheten

(3 röster)
Pocket Svenska, 2019-08-15
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Det svenska företaget NewEra har gjort ett banbrytande genombrott i sin stamcellsforskning. En medicin som skulle ge möjlighet till intelligensdoping är nära. Stora pengar står på spel och konkurrerande forskningsföretag och läkemedelsbolag är ute efter kunskapen. Stämningen är tryckt på NewEra då vd Carl Fridman hänsynslöst driver på företaget för att komma först. Fredrik Ahlgren hyrs in som konsult. När ekonomichefen blir överkörd av en smitare och en kvinnlig anställd som Fredrik bett om hjälp hittas strypt hamnar Fredrik åter i händelsernas centrum. Det står snabbt klart för honom att det finns personer som inte drar sig för något för att komma över NewEras inkomstbringande hemligheter.

Makten och härligheten är den spännande uppföljaren till Henrik Focks debutroman Ty riket är mitt och andra delen i Fredrik Ahlgren-serien.

Henrik Fock föddes 1944 i Linköping men växte upp i Bromma. Idag delar han sin tid mellan Kungsholmen i Stockholm och Norrtälje. Han har bland annat varit chef för Stockholms barnomsorg, arbetat som managementkonsult och vd på The Service Management Group samt varit vice vd på Sifo. De senaste åren har han ägnat största delen av sin tid åt skrivandet och det har resulterat i ett flertal böcker, både fack- och skönlitterära. Hans romaner är ofta samhällskritiska och handlar om människors sökande efter gemenskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Makten och härligheten
  2. +
  3. Ty riket är mitt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ty riket är mitt av Henrik Fock (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Fock