Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Hilma (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2021-05-21
Förlag
Lilla Hoi
Illustratör/Fotograf
Josephine Lawrence
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
290 g
SAB
Hcg
ISBN
9789176972502
Ridlägrets hemligheter (kartonnage)

Ridlägrets hemligheter

Kartonnage Svenska, 2021-05-21
149
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sommarens höjdpunkt är äntligen här - ridlägerveckan! Hilma ser fram emot hästbad, långritter och häng med stallkompisarna. Lyckan är total när hon får Harry som lägerhäst, som om han var hennes egen ponny.

Det enda som inte är perfekt är alla hemligheter. Vissa är bra, andra lite läskiga. Som att det finns sadeltjuvar i trakten. Eller att det kommer mystiska ljud från höloftet som Hilma och Hugo undersöker. Fast de egentligen inte vågar. Men de kan inte prata om det, Julia är redan tillräckligt rädd. Den största hemligheten är nog ändå vad ridläraren har planerat för Hilma och Harry. Innan Hilma kan avslöja något om den måste hon först bevisa vad hon går för. Det blir hennes livs största utmaning.

Hilma - Ridlägrets hemligheter är den andra fristående delen i Ulla M. Nissens bokserie om Hilma. Läsaren får följa med in i hästens underbara värld, och genom Hilma ta sig an utmaningar både på och bredvid hästryggen.

Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och växte upp i Sundsvall och Holmsund, utanför Umeå, men bor i dag i Täby utanför Stockholm med sin man. Hon har arbetat med information, marknadsföring och journalistik, samt gått utbildningar som de senaste åren kompletterats med skrivkurser.
Ulla hade något viktigt att berätta när hon skrev sina två första böcker, ungdomsromanerna De kommer ändå inte tro mig och Det måste gå. Hennes högsta mål var att böckerna skulle användas i skolorna, och det målet är uppfyllt. Idag har många läst berättelsen om Elsa, både i och utanför undervisningen.
Nu förflyttar hon sig till hästvärlden när hon skriver om sitt allra största intresse: ridningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ridlägrets hemligheter
  2. +
  3. Hilma och den luriga ponnyn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hilma och den luriga ponnyn av Ulla M Nissen (kartonnage).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulla M Nissen