Tosh (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (364.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2020-02-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176972687
Tosh (ljudbok)

Tosh (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-02-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I ett grönskande Sahara där drottningen regerar enväldigt lever Tosh och hans bror Kueso ett bekymmerslöst liv bland den högsta adeln. Men den som lever högt har långt att falla. Kueso blir anklagad för ett brott han inte begått och döms till döden. I det politiska efterspelet förvisas Tosh från sitt hemland. Under sin vandring kommer han i kontakt med flera olika folk och deras seder. Han får slavar att resa sig mot sina grymma herrar och ser människor krossas av naturens krafter. När han äntligen återvänder hem gör han det inkognito. Han har fortfarande fiender i drottningens närhet och måste arbeta sig upp genom samhällets många skikt innan han kan möta sin familj igen.

Det här är en episk skildring av en alternativ förhistoria som utspelar sig i Sahara för 20 000 år sedan av en av Sveriges största science fiction-författare.

KG Johansson har skrivit över tjugo romaner och nästan lika många ungdomsböcker samt gett ut ett sextiotal läroböcker i musik. Han har vunnit romanpriset Spektakulärt tre gånger, bland annat förSamvetsmakarenochGoogolplex. 2005 blev han Sveriges första professor i rockmusik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kg Johansson