Den längsta vägen hem (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2020-10-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176972854
Den längsta vägen hem (e-bok)

Den längsta vägen hem (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den framgångsrika advokaten Hillevi återvänder till barndomsorten Svängsta i Blekinge för en sommar, utan en aning om vilka kon?ikter som väntar runt hörnet. Inom henne gror en längtan efter barn, men hennes man Philippe är orubblig på den punkten. När hon trä?ar sin ungdomsförälskelse Fredrik blir hon påmind om hur annorlunda saker och ting hade kunnat vara om hon inte ?yttat till Stockholm.
Samtidigt möts hon av misstänksamhet och hot när det visar sig att en av hennes klienter tänker köpa upp ortens stora fabrik. Hillevi slits mellan lojaliteter och plikter och märker inte att någon verkar bevaka henne. Dessutom plågas hon av det dåliga samvetet över att ha fört Fredrik bakom ljuset när hon ?yttade hemifrån, och hon bestämmer sig för att berätta sanningen.
Den längsta vägen hem är en relationsroman kryddad med romantik och spänning, men är också en nostalgisk skildring av en trygg uppväxtort som dras med när förändringens oroliga vindar blåser utifrån. Vad händer när man tvingas stå ansikte mot ansikte med sitt för?utna ? och inte längre kan ?y?

Det här är Print on Demand-utgåvan.

Anne-Marie Davis växte upp i Svängsta i Blekinge och bor i Stockholm. Hon har jobbat inom domstol, bolag samt på advokatbyrå både i Sverige och USA. Numera arbetar hon som bolagsjurist. Skrivandet fördjupade hon sig i via en författarkurs, och nu skriver hon så fort hon får en chans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »