Finns det inget jobb där man kan chilla lite? Navigera i arbetslivet från A till Ö (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2021-02-18
Förlag
Kunskapshuset Förlag
ISBN
9789176972878
Finns det inget jobb där man kan chilla lite? Navigera i arbetslivet från A till Ö (e-bok)

Finns det inget jobb där man kan chilla lite? Navigera i arbetslivet från A till Ö E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-18

Styckköp

249

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pappa, finns det inget jobb där man kan chilla lite?
Rafael Pimenta blev helt ställd när han hörde kommentaren från sin 22-årige son. Förstod hans son inte att det är hårt jobb som gäller? Eller var det kanske han själv som fastnat i en uppfattning som inte var hållbar i längden?
De flesta av oss tycker trots allt att jobbet är något av det viktigaste i livet. Men tempot i arbetslivet är högt och många slits mellan krafter som kan vara svåra att förstå sig på. Vad i allt detta har med arbetsorganisationen, med samhället i stort och med oss som individer att göra?
Författaren vill visa att hela samhället har något att vinna på att människor mår bättre av att jobba, inte sämre, så som verkligheten ser ut på alldeles för många håll. Det är hög tid att jobba smartare och låta arbetstagaren påverka villkoren.
Finns det inget jobb där man kan chilla lite? är en optimistiskt pessimistisk bok om arbetslivet i stort och smått, bland annat uppdelad i insikter från A till Ö.

Rafael Pimenta har arbetat sedan början på 2000-talet som egen företagare och konsult inom ledarskap och organisering. Han är flitigt anlitad som organisationsutvecklare och utbildare. Genom sin officersbakgrund har han haft många olika ledarskapsuppdrag inom Försvarsmakten. Rafael har en fil.kand. med juridik, pedagogik och sociologi. Han bor i Täby utanför Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pimenta Rafael

  • Sluta snacka skit

    Pimenta Rafael, Sallander Mårten

    Leder du en verksamhet och vill göra skillnad i stället för att bara snacka? Sluta snacka skit ? våga provocera för bättre ledarskap är en handbok för dig som kan, vill och vågar. Boken avslöjar konsulternas praktiska tips, hur de själva tänker oc...