Fruset offer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
428
Utgivningsdatum
2020-05-15
Förlag
Hoi Förlag
Översättare
Lars Rambe, Sandra Gustafsson
ISBN
9789176972977
Fruset offer (e-bok)

Fruset offer E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-15
95
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Flera tonåringar försvinner i den lilla staden Algonquin Bay i Kanada, och trots stora eftersökningar finns inga spår efter dem. När sökandet är på väg att avslutas sätter den envise kriminalaren John Cardinal ändå in ännu fler resurser vilket leder till att han omedelbart får sparken från mordroteln.
När kvarlevorna efter den trettonåriga Katie Pine hittas infrysta i ett gammalt gruvschakt återinsätts Cardinal i tjänst och får dessutom en ny kollega, Lise Delorme, som han genast blir misstänksam mot. Hon har tidigare arbetat med korruption och mutbrott och även satt dit stadens borgmästare, och eftersom Cardinal själv bär på en stor hemlighet har han all anledning att bli orolig.
Utredningen av mordet på Katie Pine blir allt annat än enkel. Cardinal ifrågasätts av både massmedia och kollegor samtidigt som ytterligare fruktansvärda upptäckter görs. En seriemördare är lös och någonstans i en källare ligger ännu ett offer och kämpar för sitt liv ? ska de hitta honom i tid?

GILES BLUNT växte upp i North Bay, Ontario, en stad som liknar Algonquin Bay i serien om John Cardinal. Efter studier vid University of Toronto, flyttade han till New York där han bodde i tjugo år innan han återvände till Toronto 2002. Förutom böcker har han också skrivit manus för tv-serier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Blunt Giles

  • När du läser detta

    Blunt Giles

    Något ofattbart har hänt. Kriminalinspektör John Cardinal hittar sin fru Catherine död på gatan efter att hon störtat från taket på ett nybyggt höghus i östra Algonquin Bay. Allt tyder på självmord. Catherines bipolära sjukdom och inte minst själv...