Den medvetne mannens guide till rakning & skägg (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176973172
Den medvetne mannens guide till rakning & skägg (e-bok)

Den medvetne mannens guide till rakning & skägg E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken Den medvetne mannens guide till rakning och skägg är ett måste för alla män som någon gång famlat i badrumsskåpet efter rakhyveln eller skäggborsten. Det spelar ingen roll om du är nybörjare i våtrakning eller erfaren skäggtrimmare ? alla har nytta av den här både enkla och roliga boken!

Som man kan det vara svårt att veta vilken sorts rakhyvel du bör använda eller hur du undviker de vanligaste rakmissarna. Och gillar du skägg kan du behöva hjälp med vilken skäggstil som klär din ansiktsform och personlighet bäst. Dessutom får du ta del av massor av intressanta och detaljerade tips på hur du på bästa sätt vårdar, trimmar, löddrar, rakar och färgar ditt skägg. Den medvetne mannens guide till rakning och skägg har svaret på det mesta.

Du får också bekanta dig med skägget som mode och attribut under människans historia, från forntidens grottmänniskors vildvuxna skägg till nutidens hipsterskägg och allt där emellan. Det är en guidebok fullspäckad med mängder av enkla men superbra tips och tricks blandat med en nypa humor ? något som ingen medveten eller omedveten man bör missa.

Om författarna:

Glenn Lauritz Anderssons stora intresse för kriminologi ledde till att han debuterade som författare 2003 med boken Mordet på Dagmar Kofoed och andra kriminalfall från nordvästra Skåne. Utöver skrivandet sysslar Glenn bland annat med oljemåleri och arbetar med rådgivning och försäljning av skägg- och rakprodukter på Gents i Helsingborg. Det senare inspirerade honom att tillsammans med Jenny Rydhström skriva boken Den medvetne mannens guide till rakning och skägg.

Jenny Rydhström är utbildad skattejurist och grundade 2003 rak- och skäggföretaget Gents. De kunskapsluckor som många män har kring sin egen rakning, hud ? och skäggvård inspirerade Jenny att tillsammans med Glenn Lauritz Andersson skriva boken Den medvetne mannens guide till rakning och skägg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Skägg Pekbok

    Rydhström Jenny

    Det är viktigt att redan i samband med de första stegen förstå att om man ska ha skägg så ska det vara med stil. Detta är en färgglad och rolig bok för de allra minsta om olika skägg. Låt barnet peka på de olika bilderna och prata om dem tillsamma...

  • Mustasch Pekbok

    Rydhström Jenny

    Denna pekbok guidar med ömsint hand ditt barn genom mustaschernas djungel. En färgglad och rolig bok för de allra minsta. Låt barnet peka på de olika bilderna och prata om dem tillsammans. Utforska Snorbroms, Moppemustasch, Cykelstyre och många fl...