De kommer ändå inte tro mig (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
192 x 137 x 16 mm
Vikt
80 g
SAB
uHc
ISBN
9789176973349
De kommer ändå inte tro mig (mp3-skiva)

De kommer ändå inte tro mig

Mp3-skiva Svenska, 2017-10-21
304
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Ingen anar vad som hände på den föräldrafria festen. Och Elsa kan inte tänka på det. Definitivt inte tala om det. Hon skäms så fruktansvärt. Elsa skulle vilja förklara sig. Berätta. Fast det kan hon ju inte. Och alla vet väl ändå? Det värsta är nog att Isak antagligen också vet. Att han skulle vara intresserad av henne kan hon ju bara glömma nu.

Elsa har flyttat och börjar årskurs åtta i en ny skola. Redan första helgen går hon på en fest. Egentligen får hon inte för sina föräldrar, men hon vill så gärna passa in i det nya kompisgänget.

På festen drar en kille iväg med Elsa till ett sovrum. Chockad stänger hon av under övergreppet och efteråt bestämmer hon sig: Det här har inte hänt. Skräcken att stöta ihop med förövaren är ständigt närvarande ?

En stark ungdomsroman om följderna av ett sexuellt övergrepp. Romanens allvar vävs in i en hoppfull berättelse om kompisar och den första kärleken.

På den första skrivkursen såddes fröet till Ulla Nissens debut. Hon skriver på uppföljaren och flera idéer finns i byrålådan. Bakom De kommer ändå inte tro mig ligger erfarenheter från övergrepp på människor i Ullas närhet. Berättelsen är dock helt fiktiv. Med boken vill hon öppna upp för samtal bland unga.

Ulla har utbildning på Informationslinjen på högskolan i Sundsvall/Härnösand och efter en rad tjänster inom journalistik och marknadsföring ägnar hon sig nu på heltid åt skrivandet.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 7 t. 01 min.
Uppläsare: Lo Kauppi
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De kommer ändå inte tro mig
  2. +
  3. De kommer ändå inte tro mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt De kommer ändå inte tro mig av Ulla Nissen (cd-bok).

Köp båda 2 för 671 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »