Sjukt begär (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Pillerthriller (del 1)
Utgivningsdatum
2017-08-05
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 14 mm
Vikt
82 g
SAB
Hc
ISBN
9789176973707
Sjukt begär (mp3-skiva)

Sjukt begär

Mp3-skiva Svenska, 2017-08-05
292
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
?Sjukt begär är en driven, spännande och rolig bok som är svår att lägga ifrån sig.?
I en fabrik i östra Frankrike befinner sig apotekaren Felix Larson, ansvarig för ompackningen av en sändning med insmugglad hiv-medicin. Något som visar sig svårare än han kunde ana. Hur hamnade Felix - en plikttrogen ensamvarg - mitt i en kriminell och farlig verksamhet?

Från Östeuropa följer den grymme ledaren bakom smugglingen, Hristo Jankov, hur hans operation spårar ur. Något han inte tänker tillåta.

Läkaren Kattis Melin blir oroad när den hivsmittade patienten Erik säger att han drabbas av skrämmande biverkningar av sin nya medicin. Vad är det som händer? Kattis ger sig iväg för att leta efter svar men finner bara fler frågor.

Sjukt begär är en spänningsroman som tar sitt avstamp i den brutala verkligheten: varje år försvinner biståndsmediciner spårlöst efter ankomst till Afrika, livsviktig bromsmedicin för hivsmittade som aldrig når fram till dem som är i desperat behov av den.

Magnus Jahnsson föddes 1968 och har jobbat med läkemedel under hela sitt yrkesverksamma liv. Sjukt begär är hans debutroman och den första i en serie spänningsromaner med läkemedelsbedrägerier som gemensam nämnare.
Magnus bor i Saltsjö-Boo med fru och döttrar. Han har utbildat och föreläst om läkemedelskvalitet på tre kontinenter och har sedan barnsben haft passion för att skriva och läsa. Läs mer om Magnus och hans skrivande på www.jahnsson.com

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 11t. 33 min.
Uppläsare: Håkan Julander
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sjukt begär
 2. +
 3. Fågel Felix

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågel Felix av Magnus Jahnsson (cd-bok).

Köp båda 2 för 643 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Värdet av ett liv

  Magnus Jahnsson

  Vonnie O"Malley, handläggare på EU:s läkemedelsmyndighet i London, stöter av en slump på några allvarliga, okända biverkningar hos en bromsmedicin för hivsmittade. När Vonnie vill gå vidare med saken blir hon varnad, på jobbet blir hon utfryst och...

 • Fågel Felix

  Magnus Jahnsson

  Apotekaren Felix Larson befinner sig i en livskris. Han borde hjälpa sin plastsyster, överläkaren Kattis Melin att avslöja medicinen som fått hiv-viruset att mutera. Istället drar han sig undan världen. Anne Fayal har sökt Felix en tid när hon fin...