Värdet av ett liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pillerthriller (del 2)
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2017-09-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176973721
Värdet av ett liv (ljudbok)

Värdet av ett liv (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vonnie O"Malley, handläggare på EU:s läkemedelsmyndighet i London, stöter av en slump på några allvarliga, okända biverkningar hos en bromsmedicin för hivsmittade. När Vonnie vill gå vidare med saken blir hon varnad, på jobbet blir hon utfryst och hotad med uppsägning. Men hon ger sig inte, och när hon får kontakt med Kattis Melin, hivläkare i Sverige vars patient utvecklat aids i rekordfart, förstår de båda att det är något riktigt allvarligt på gång. De tänker inte låta sig tystas.

Medan Vonnie och Kattis gör allt som står i deras makt för att medicinen ska dras tillbaka och skadan begränsas, sprider sig den nya smittan som en ljudlös, osynlig tsunami genom världen. Jimmy Leconte, säkerhetschef på läkemedelsbolaget som säljer bromsmedicinen, tar till okonventionella metoder för att hindra Vonnie från att prata.

Värdet av ett liv är den andra fristående delen i Magnus Jahnssons pillerthriller-trilogi.

MAGNUS JAHNSSON föddes 1968 och har jobbat med läkemedel i olika former under hela sitt yrkesverksamma liv.

Magnus bor i Saltsjö. Han har utbildat och föreläst om läkemedelskvalitet på tre kontinenter och har sedan barnsben haft en passion för att skriva och läsa. Du kan läsa mer om Magnus och hans skrivande på www.jahnsson.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Jahnsson

  • Sjukt begär

    Magnus Jahnsson

    I en fabrik i den lilla staden Arbois i östra Frankrike befinner sig apotekaren Felix Larson. Han ansvarar för ompackningen av en sändning med insmugglad hivmedicin. En uppgift som visar sig svårare än han kunde ana. Hur och varför hamnade Felix -...

  • Fågel Felix

    Magnus Jahnsson

    Apotekaren Felix Larson befinner sig i en livskris. Han borde hjälpa sin plastsyster, överläkaren Kattis Melin att avslöja medicinen som fått hiv-viruset att mutera. Istället drar han sig undan världen. Anne Fayal har sökt Felix en tid när hon fin...