Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2018-08-05
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
211 x 135 x 11 mm
Vikt
272 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789176974032
Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering (häftad)

Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering

Häftad Svenska, 2018-08-05
239
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Leverera dig själv är en bok som hjälper dig att nå dina mål - oavsett om det gäller att prestera på jobb eller få en utvecklande fritid. Den visar hur du genom planering och träning kan bli en bättre golfspelare, lära dig ett nytt språk eller kanske skriva en bok.
Genom att upprätta styrkort för vad du vill åstadkomma ger du dig själv möjligheten att nå dit du vill. Styrkort fungerar för privatlivet såväl som för chefen som vill utveckla både sig själv och sina medarbetare. Styrkort kan göras både för den enskilda människan och för ett stort företag.
Boken arbetar utifrån ett helt unikt koncept där ledarträning, coachning och karriärutveckling kombineras. Du kan naturligtvis ha användning av bokens metod oavsett vad det är du vill förbättra. En vision är det enda du inledningsvis behöver för att förverkliga dina drömmar.

Stig Högsta har lång erfarenhet av att driva förändringsarbete och att utveckla affärer. Han har arbetat som chef inom detaljhandel på den nordiska marknaden och i dag arbetar han som företagsrådgivare och karriärcoach. Stig har utvecklat ett unikt koncept där han kombinerar ledarträning, coachning och karriärutveckling. Han skriver även krönikor om ledarskap på Facebook-sidan Jaga dina drömmar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leverera dig själv : ledarträning, coachning och karriärplanering
  2. +
  3. Stick ut! : sluta vara perfekt - våga vara enastående

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stick ut! : sluta vara perfekt - våga vara enas... av Mia Poletto Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »