Labyrint. Illumination (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Labyrint (del 2)
Antal sidor
387
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Hoi Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789176974070
Labyrint. Illumination (häftad)

Labyrint. Illumination

Häftad Svenska, 2018-10-22
299
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Oroa dig inte för mig", sa Julia.
"Förra gången du sa så blev du skjuten." Linda sa det pang på, utan omsvep. Hon hade rätt. Det fanns ingen garanti för att Julia skulle vara trygg när hon lämnade Stockholm, men att stanna kvar var värre - det hade hon blivit övertygad om.


Axeln är trasig, hungern river i magen och pengarna är slut. En okänd man förföljer Julia och hon flyr för sitt liv - men vem kan hon lita på? Hennes hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. Håller hennes förmåga på att utvecklas till något större?
Job tar uppdraget som Julias mentor på allvar och gör en hårresande upptäckt: deras motståndare är mäktigare än någon hade anat.
Jake lider efter traumat som han och Julia var med om. Även om medicinering hjälper, så skapar det samtidigt nya svårigheter - minnesluckor som han desperat försöker hantera. Jake fortsätter trots det sitt sökande efter svar på vad som hände hans far. I en digital värld går det inte att sopa undan alla spår, det finns alltid någon som ser dig.

Detta är en Print on Demand-utgåva.

Labyrint - Illumination är andra delen i den spännande och fängslande Labyrint-serien där Julia, Jake och Job tvingas till svåra beslut och stora utmaningar. Första delen, Labyrint - Vägen in, kom ut 2017.

Karin Pasche föddes i Uppsala, växte upp i Uddevalla och bor nu på Södermalm i Stockholm.
Hon är utbildad agronom och arbetar idag i livsmedelsbranschen. Naturvetenskapen är en viktig inspirationskälla i hennes skrivande. Karin fascineras av vad verkligheten består av och hur lite det medvetna jaget egentligen kan uppfatta av den, och böckerna rör sig i gränslandet mellan verklighet och illusion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Labyrint. Illumination
  2. +
  3. Labyrint. Vägen in

De som köpt den här boken har ofta också köpt Labyrint. Vägen in av Karin Pasche (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Pasche

  • Labyrint. Vägen in

    Karin Pasche

    Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion? Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Hennes händer är hårt lindade i bandage och läkaren berättar att hon har försö...

Bloggat om Labyrint. Illumination