Viljans makt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2018-11-26
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 14 mm
Vikt
355 g
SAB
Hc
ISBN
9789176974131

Viljans makt

Häftad,  Svenska, 2018-11-26
309
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Myntgatan, Stockholm år 1906. Kung Oscar II:s riksmarskalk Carl von der Burg har kallats till en källarvåning som konungen har hyrt i hemlighet. Han får ett uppdrag som kommer att skaka om Sveriges historia, och Carl lämnar källarvåningen väldigt omtumlad.

Nästan hundra år senare utses Caroline Silfversparre till ny arbetsmarknadsminister då hennes företrädare hastigt avlider. Caroline ser fram emot att ta sig an detta stora politikområde, men redan vid hennes första arbetsdag får hon dock något annat än politik att tänka på. Vid renoveringen som pågår i departementets källare uppenbarar sig ett dolt rum där tiden verkar ha stått still. Förutom den historiskt intressanta inredningen finner Caroline ett gammalt brev, undertecknat Carl von der Burg.
Deras öden sammanflätas genom en fängslande historia där maktspel och intriger får dolda hemligheter att avslöjas i maktens centrum.
Viljans makt är första delen i en serie om maktens korridorer då och nu. En tät historisk spänningsroman fylld av politiskt maktspel, konspirationer och mord.

Detta är en Print on Demand-utgåva.

Mats Uddin är uppväxt i Flen och bor nu omväxlande i Linköping och Limhamn. Han har en ekonomie kandidatexamen och en filosofie magister i pedagogik, och har arbetat som chef i olika organisationer under hela sitt yrkesverksamma liv. Idag är han managementkonsult i eget bolag. Mats har sedan barnsben varit intresserad av historia och har alltid varit nyfiken på att lära sig om historiska personer. Viljans makt är Mats Uddins skönlitterära debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Viljans makt
 2. +
 3. Tio svenskar måste dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tio svenskar måste dö av Martin Österdahl (pocket).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Uddin

 • Jag är paria

  Mats Uddin

  Det går bra för regiondirektör Robert Lundin. Under hans visionära ledarskap är regionens resultat på god väg att nå oöverträffade höjder. Om han bara lyckas få gehör för sitt klarseende kommer han att kunna göra underverk på alla nivåer i verksam...

 • Spår av dig

  Mats Uddin

  Livet är kort, alldeles för kort. Det får det skilda paret Magnus och Elisabeth erfara då de tvingas begrava sin enda dotter. Föräldrarna är så olika man kan vara, att trösta varandra är alltså inte aktuellt. Den uppslitande skilsmässan satte allt...