Striden i skogen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hallahem (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2018-01-05
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176974285
Striden i skogen (ljudbok)

Striden i skogen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-05
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vitterfolket hotas av onda krafter från flera håll. De går inte längre säkra utanför Hallahem. Men inte ens i staden under berget är det sig likt längre, och folket splittras när en ny rådman ska väljas.

Torun, Tilda och deras vänner försöker tillsammans bekämpa fienderna. Men ingen vet hur den uråldriga ondskan i skogen kan stoppas, eller hur länge vittrorna kan gömma sig för Vakarna, det hemliga sällskap som jagar dem.

Den avgörande striden kommer allt närmare. Kommer vitterfolket någonsin att få leva i fred? Kan vänskap och kärlek vinna över hat och hämndlystnad?

Striden i skogen är den avslutande delen i trilogin om Hallahem. Läs också de första delarna: Staden under berget och Sveket vid sjön.

Sagt om första delen:

"Det här är riktigt, riktigt bra. En berättelse om folktrons mytiska väsen som ingen kommer att vilja lägga ifrån sig. Men också om vänskap och känslan av att inte passa in. Staden under berget är en stor bok som påminner mig om hur jag själv en gång blev förälskad i läsning."

- Martin Widmark, barnboksförfattare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Staden under berget

    Susanne Trydal, Daniel Åhlin

    "Det här är riktigt, riktigt bra. En berättelse om folktrons mytiska väsen som ingen kommer att vilja lägga ifrån sig. Men också om vänskap och känslan av att inte passa in. Staden under berget är en stor bok som påminner mig om hur jag själv...

  • Sveket vid sjön

    Susanne Trydal, Daniel Åhlin

    Bortbytingarna Tilda och Torun lyckades tillsammans med sina vänner rädda vittrornas stad Hallahem undan människornas förstörelse. Men nu har ett betydligt farligare hot vaknat. Ett uråldrigt sällskap som i hundratals år jagat skogarnas väsen är v...

Bloggat om Striden i skogen