Det handlar om oss (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Landt
Utgivningsdatum
2018-01-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176974322
Det handlar om oss (ljudbok)

Det handlar om oss (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Hästar och hockey verkar gå bra ihop. Tar lika mycket tid båda två."

Utåt sett verkar Johan ha allt, han är snygg, populär och spås en lysande framtid som hockeyspelare. Men verkligheten är inte så perfekt som den ser ut. Och att hästar och hockey skulle gå bra ihop håller han inte med om. Han gillar verkligen inte hästtjejer. För Malin innebär flytten till Östersund att hon kan fortsätta träna och tävla sin häst med siktet inställt på SM i dressyr och lämna allt vad hockeykillar heter bakom sig och. Hon gillar verkligen inte hockeykillar. När Johan och Malin träffas händer det omöjliga. De faller för varandra. Men kan man verkligen förändra sin uppfattning om någon, särskilt när personer i ens omgivning gör allt för att hålla den vid liv?

Det handlar om oss är en berättelse för unga vuxna om kärlek och vänskap. Om att växa och utvecklas som människa. Om att passa in. Om att utmana sina värderingar och om att upptäcka att den spikraka vägen till framtiden inte är så spikrak som man tror.

"[E]n finstämd och trovärdig berättelse om vänskap men också om svartsjuka, intrigant förtal och missförstånd" - BTJ-häftet nr 5, 2018, lektör Elisabeth Frank

Åsa Ringdahl bor i Östersund där hon är född och uppvuxen. Hennes passion för skrivandet väcktes tidigt och att skriva för unga ligger henne varmt om hjärtat. Det handlar om oss är hennes debutroman men hon har tidigare blivit publicerad i tre novellantologier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det handlar om oss. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok!
    Igor, 1 juli 2018

    Mycket överraskad att jag skulle fastna för en bok som visst ska vara mest lämpad för ungdomar. Intressant och trovärdig skildring av ungdomars vardag i det moderna samhället. Mycket bra dialog och språk. Rekommenderas varmt! Jag har både läst boken och lyssnar just på på e-boken i bilen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Ringdahl

  • Efter det som hände

    Åsa Ringdahl

    Det är sista året på gymnasiet och hockeykillen Simon kämpar för att få sina bästa vänner att bli sams igen. När hans tjej mitt i allt vill ha en paus vet han inte alls hur han ska tolka det utan känner sig ensam och övergiven. För Fanny är bra be...