Den danska älskarinnan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Familjesagan på Källetorps gård (del 1)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2018-01-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
82 g
SAB
Hc
ISBN
9789176974575
Den danska älskarinnan (mp3-skiva)

Den danska älskarinnan

Mp3-skiva Svenska, 2018-01-21
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Tjänstemannen Erik Hammarström som är skild sedan några år, tar efter pappans dramatiska död över föräldragården Källetorp. Han hyr ut torpet på gården till en familj från Köpenhamn, vilket blir inledningen på en dramatisk sommar där kärlek och otrohet bryter nya fåror i de steniga smålandsåkrarna. Vi får följa passion och dramatik med starka personligheter från vitt skilda miljöer som driver den spännande historien framåt mot oväntade upplösningar.

Den danska älskarinnan är en relationsroman där lantbrukarlivet i Småland och det febriga arbetet på en reklambyrå i Köpenhamn tecknar en realistisk bakgrund till en historia där otillåten åtrå kämpar mot samveten. Där också vänskap slår rot och utvecklas på den kargaste av platser. Vi får rika miljöbeskrivningar, fängslande personporträtt och en berättelse om livets ytterkanter. Ytterligheter som berövar oss livet, men som också kan skänka det omätbart stora i tillvaron.

GÖRAN MAGNUSSON är uppvuxen i Malmö, yrkesverksam som agronom, copywriter, journalist och för närvarande bosatt i Lund. Den danska älskarinnan är hans debutroman och den första i serien om lantbrukaren Erik Hammarström. Uppföljaren Storbondens pipa utkom 2018.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8 t. 30 min.
Uppläsare: Christoffer Svensson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den danska älskarinnan
 2. +
 3. Storbondens pipa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Storbondens pipa av Göran Magnusson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Magnusson

 • Svägerskans kontrakt

  Göran Magnusson

  Om endast en historia skulle berättas från Källetorps gård i Lomsjö församling under den tid Erik Hammarström slagit ner bopålarna på föräldragården, så var det den om honom och hans svägerska Eva. Hon bor på granngården Torenäs tillsammans med si...

 • Storbondens pipa

  Göran Magnusson

  Dikten på sidan 9 är skriven av Werner Aspenström. Lantbrukaren Erik Hammarströms vardag ställs på ända när han en dag får ett vykort från sin tidigare fru Lillemor. Hon lämnade honom för storbonden RG sju år tidigare och sedan dess har de inte hö...