Den danska älskarinnan (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Familjesagan på Källetorps gård (del 1)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2018-01-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
138 x 165 x 28 mm
Vikt
250 g
SAB
Hc
ISBN
9789176974582
Den danska älskarinnan (cd-bok)

Den danska älskarinnan

CD-bok Svenska, 2018-01-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Tjänstemannen Erik Hammarström som är skild sedan några år, tar efter pappans dramatiska död över föräldragården Källetorp. Han hyr ut torpet på gården till en familj från Köpenhamn, vilket blir inledningen på en dramatisk sommar där kärlek och otrohet bryter nya fåror i de steniga smålandsåkrarna. Vi får följa passion och dramatik med starka personligheter från vitt skilda miljöer som driver den spännande historien framåt mot oväntade upplösningar.

Den danska älskarinnan är en relationsroman där lantbrukarlivet i Småland och det febriga arbetet på en reklambyrå i Köpenhamn tecknar en realistisk bakgrund till en historia där otillåten åtrå kämpar mot samveten. Där också vänskap slår rot och utvecklas på den kargaste av platser. Vi får rika miljöbeskrivningar, fängslande personporträtt och en berättelse om livets ytterkanter. Ytterligheter som berövar oss livet, men som också kan skänka det omätbart stora i tillvaron.

GÖRAN MAGNUSSON är uppvuxen i Malmö, yrkesverksam som agronom, copywriter, journalist och för närvarande bosatt i Lund. Den danska älskarinnan är hans debutroman och den första i serien om lantbrukaren Erik Hammarström. Uppföljaren Storbondens pipa utkom 2018.

CD ljudbok: 8 skivor
Speltid: 8 t. 30 min.
Uppläsare: Christoffer Svensson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Magnusson