En sagolik sommar (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Tutte Brödsmula & Kalle Humla (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2018-05-07
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
136 x 165 x 25 mm
Vikt
108 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176974728
En sagolik sommar (cd-bok)

En sagolik sommar

CD-bok Svenska, 2018-05-07
314
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
För sjuåriga Lisa är sommarbesöket hos farmor och farfar mycket efterlängtat. Farfar förstår allt, fast han är jättegammal. Han påstår aldrig att hon ljuger och han säger aldrig att hon lever i en fantasivärld, som så många andra vuxna tycker att hon gör. Farfar är Lisas absolut bästa kompis.

Lisas sommar blir ännu roligare när hon upptäcker att det bor en flicka i farfars och farmors hus. Flickan heter Tutte Brödsmula och är som barn är mest bara mindre. Mycket, mycket mindre. Tutte Brödsmula har en kompis som heter Kalle Humla som röker pipa och har svart hatt. Det är bara Lisa och farfar som kan se Tutte Brödsmula och Kalle Humla. För de vet ju att de finns på riktigt.

Historien om Tutte Brödsmula och Kalle Humla är en berättelse om att våga tro på det man ser och hör, och att det som verkar vara fantasier kanske faktiskt är på riktigt. Och om man tillåter sig att tro så kan man få uppleva de allra mest spännande äventyren. Boken baseras på berättelser från Annika Billbergs barndom. Farfar berättade om de här figurerna för mig och min syster. Att skriva ner och göra en historia av det blev mitt sätt att förverkliga en dröm och samtidigt låta farfars historier få ett eget liv.

 

CD ljudbok: 1 skivor
Speltid: 1 t. 06 min.
Uppläsare: Ida Olsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Billberg