Sluta stressa på jobbet (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 10 mm
Vikt
79 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176974865
Sluta stressa på jobbet (mp3-skiva)

Sluta stressa på jobbet

Mp3-skiva Svenska, 2018-03-05
249
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Arbeta smartare och få tid för det viktiga
Upplever du att du jobbar splittrat, glömmer saker och inte har stenkoll på allt? Känner du att din stressnivå är för hög, arbetsdagarna för röriga och att du har en ständig oro att inte hinna med allt? Tycker du att det är svårt att prioritera mellan alla arbetsuppgifter? Önskar du att du hade en bättre balans mellan arbete och fritid, att du inte så ofta tänker på jobbet när du är ledig? Går det att sluta stressa? Nej, stoppa stressen helt kan man inte. Men du kan minska den onödiga stressen på jobbet. Du kan själv påverka din stressnivå genom medvetenhet, kunskap och ändrat beteende. Du får ett ökat flyt. Det går om du vill.

Sluta stressa på jobbet är boken för dig som vill få redskap för att förändra. Här finns hundratals tips om hur du kan arbeta smartare för att minska din stress.

Helén Vedlé och Rune Nilsson är föreläsare och utbildare som specialiserat sig på att minska stressen med hjälp av konkreta råd i arbetsmetodik och prioritering. Tillsammans har författarna samlat sina gedigna kunskaper med målet att skriva den mest omfattande boken om planering och prioritering som stressminskningsmetod. Med sin långa erfarenhet bjuder de generöst på idéer och metoder om hur du kan jobba smartare.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 4 t. 48 min.
Uppläsare: Ann Katrin Andreasson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta stressa på jobbet
  2. +
  3. Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation p... av Lisbet Duvringe, Mike Florette (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 678 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sluta stressa på jobbet