Sluta stressa på jobbet (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
142 x 165 x 25 mm
Vikt
192 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176974872
Sluta stressa på jobbet (cd-bok)

Sluta stressa på jobbet

CD-bok Svenska, 2018-03-05
279
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Arbeta smartare och få tid för det viktiga

Upplever du att du jobbar splittrat, glömmer saker och inte har stenkoll på allt? Känner du att din stressnivå är för hög, arbetsdagarna för röriga och att du har en ständig oro att inte hinna med allt? Tycker du att det är svårt att prioritera mellan alla arbetsuppgifter? Önskar du att du hade en bättre balans mellan arbete och fritid, att du inte så ofta tänker på jobbet när du är ledig?

Går det att sluta stressa? Nej, stoppa stressen helt kan man inte. Men du kan minska den onödiga stressen på jobbet. Du kan själv påverka din stressnivå genom medvetenhet, kunskap och ändrat beteende. Du får ett ökat flyt. Det går om du vill.

Sluta stressa på jobbet är boken för dig som vill få redskap för att förändra. Här finns hundratals tips om hur du kan arbeta smartare för att minska din stress.

Helén Vedlé och
Rune Nilsson är föreläsare och utbildare som specialiserat sig på att minska stressen med hjälp av konkreta råd i arbetsmetodik och prioritering. Tillsammans har författarna samlat sina gedigna kunskaper med målet att skriva den mest omfattande boken om planering och prioritering som stressminskningsmetod. Med sin långa erfarenhet bjuder de generöst på idéer och metoder om hur du kan jobba smartare.

CD ljudbok: 5 skivor

Speltid: 4 t. 48 min.

Uppläsare: Ann Katrin Andreasson
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta stressa på jobbet
  2. +
  3. Hållbart lärarliv : hur du får mindre stress och bättre struktur i din lärarvardag!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hållbart lärarliv : hur du får mindre stress oc... av Helén Vedlé, Rune Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna