Häxan och liljan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2018-05-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176975138
Häxan och liljan (e-bok)

Häxan och liljan (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-21
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
?Telefonen?, sa Max. Han drog sin syster till sig och tog hennes hand. Sedan höll han upp Amandas mobil framför dem, som om de tänkte ta en selfie. ?Gör det då!? skrek Marie. ?Nu!?

Trettonåriga Marie har fått ett kryptiskt meddelande på sin telefon från barnflickan Amanda. Efter det är Amanda spårlöst försvunnen. Marie och tvillingbrorsan Max hinner knappt påbörja sitt sökande innan de gör en hårresande upptäckt ? med hjälp av Amandas mobil kan de resa i tiden! De inser snabbt att tidsresan bara är början på någonting mycket större, och plötsligt hamnar de i ett fientligt Florens på 1500-talet, där de möter Leonardo da Vinci och Machiavelli. Under äventyrets gång förstår de att resan till Florens bara är en pusselbit av många som de måste hitta, och som ligger gömda i världshistorien.

Häxan och liljan är första boken i Tidsväktarna ? en både klassisk och nyskapande barn- och ungdomsserie som kombinerar mänsklighetens historia med spännande science fiction.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Den siste väktaren

    Jacobsen Leif, Lerneby Mats

    "Han kan vara en spion!" Riddaren skakade om Max en extra gång. "Aj! Nej, så är det inte alls, jag är varken novis eller spion, jag..." Riddaren gav honom en rungande örfil som fick det att ringa i öronen. Max och Maries äventyr fortsätter, nu i 1...

  • Trollkarlen

    Jacobsen Leif, Lerneby Mats

    Eiffeltornet genomfors av en skakning. ?Vad var det?? ropade Marie. Hon hade gripit tag i sin bror.? Tesla har satt på strömmen?, konstaterade Max kallt. ?Uppvisningen har börjat.? Året är 1912 och Europa håller på att sättas i brand. På den värld...

Bloggat om Häxan och liljan