Trollkarlen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2019-04-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176975152
Trollkarlen (e-bok)

Trollkarlen (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-21
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Eiffeltornet genomfors av en skakning. ?Vad var det?? ropade Marie. Hon hade gripit tag i sin bror.? Tesla har satt på strömmen?, konstaterade Max kallt. ?Uppvisningen har börjat.?

Året är 1912 och Europa håller på att sättas i brand. På den världsberömda tåglinjen Orientexpressen sitter vetenskapsmannen Nikola Tesla och funderar över något som kan komma att förändra hela världen. Vad ingen vet är att han bär på en hemlighet. Ingen förutom Max och Marie.
I denna tredje del av Tidsväktarna möter de många av den tidens berömdheter, bland annat en lovande författarinna, en misslyckad konstnär och en blivande premiärminister, på sin resa genom Europa. En resa som inte bara kommer att förändra tvillingarnas bild av tidsresorna utan även sätta hela deras existens på spel.

Trollkarlen är tredje delen i barn- och ungdomsserien Tidsväktarna om syskonen Max och Marie som upptäcker att de kan resa i tiden. Den kombinerar historiska platser och personer med underhållning, action och dramatiska tidsvändningar i en spännande science fiction.

Detta är en Print on Demand utgåva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Häxan och liljan

    Jacobsen Leif, Lerneby Mats

    ?Telefonen?, sa Max. Han drog sin syster till sig och tog hennes hand. Sedan höll han upp Amandas mobil framför dem, som om de tänkte ta en selfie. ?Gör det då!? skrek Marie. ?Nu!? Trettonåriga Marie har fått ett kryptiskt meddelande på sin telefo...

  • Den siste väktaren

    Jacobsen Leif, Lerneby Mats

    "Han kan vara en spion!" Riddaren skakade om Max en extra gång. "Aj! Nej, så är det inte alls, jag är varken novis eller spion, jag..." Riddaren gav honom en rungande örfil som fick det att ringa i öronen. Max och Maries äventyr fortsätter, nu i 1...

Bloggat om Trollkarlen