Lifterskan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176975237
Lifterskan (e-bok)

Lifterskan E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-08-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
?Hur skulle jag kunna hjälpa dig? Jag vet ju inte vem du är men du har dragit in mig i ett brott. Dödade du den där mannen??
Det är glashala vägar när tecknaren Rebecka Gudner är på väg upp till familjens hus i Norrland. Det Rebecka söker denna allhelgonahelg är lugn och ro. Plötsligt dyker en flicka upp i mörkret framför bilen.
Det är då hon plockar upp lifterskan. Det är denna till synes goda gärning som kommer att få ödesdigra konsekvenser för Rebeckas liv. Lifterskan Helen väcker känslor och sidor hos Rebecka som hon trängt undan. Och det är Helens ansikte som ständigt återkommer på hennes ritblock.
Ingen i hennes omgivning kan förstå vad lifterskan till slut betyder för Rebecka. Allra minst hon själv.
Cannie Möller har skrivit en isande psykologisk thriller om svek, passion och det obegripliga som tar över förnuftet. Lifterskan är första boken om Rebecka Gudner. Besökaren kommer våren 2019.

Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten.
Idén till Lifterskan föddes när hon en snöig allhelgonanatt var nära att köra på en flicka som snubblade ut på vägbanan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Möller Cannie

  • Kirurgens dotter

    Möller Cannie, Meyer Henry

    Hur kan den skickliga kirurgen Leyla Saleh låta sig uppslukas av en förälskelse som kan hota hela hennes tillvaro? Hon sätter sin yrkesetik på spel och brottsmisstankar kommer att riktas mot henne. Borde inte den svåra frigörelsen från en dominant...

  • Lucia

    Möller Cannie

    Kvällen då någon ska dö är mycket vacker. Snön knarrar under fötterna på den märkliga processionen. De rakade skallarna är dolda i höga, strutformade hattar. Ansiktena är gömda i de vita visiren. I slutet av karavanen bärs ett träkors som redan är...