Lifterskan (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Gudner (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2018-08-21
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 10 mm
Vikt
77 g
SAB
Hc
ISBN
9789176975596
Lifterskan (mp3-skiva)

Lifterskan

Mp3-skiva Svenska, 2018-08-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Hur skulle jag kunna hjälpa dig? Jag vet ju inte vem du är men du har dragit in mig i ett brott. Dödade du den där mannen?

Det är glashala vägar när tecknaren Rebecka Gudner är på väg upp till familjens hus i Norrland. Det Rebecka söker denna allhelgonahelg är lugn och ro. Plötsligt dyker en flicka upp i mörkret framför bilen. Det är då hon plockar upp lifterskan. Det är denna till synes goda gärning som kommer att få ödesdigra konsekvenser för Rebeckas liv.

Lifterskan Helen väcker känslor och sidor hos Rebecka som hon trängt undan. Och det är Helens ansikte som ständigt återkommer på hennes ritblock. Ingen i hennes omgivning kan förstå vad lifterskan till slut betyder för Rebecka. Allra minst hon själv. Cannie Möller har skrivit en isande psykologisk thriller om svek, passion och det obegripliga som tar över förnuftet. Lifterskan är första boken om Rebecka Gudner. Besökaren kommer våren 2019.

Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten. Idén till Lifterskan föddes när hon en snöig allhelgonanatt var nära att köra på en flicka som snubblade ut på vägbanan.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 11 t. 31 min.
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cannie Möller