Viljans makt (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Hannah Schmitz
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
190 x 136 x 12 mm
Vikt
75 g
SAB
Hc
ISBN
9789176976159
Viljans makt (mp3-skiva)

Viljans makt

Mp3-skiva Svenska, 2018-10-22
279
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Myntgatan, Stockholm år 1906.

Kung Oscar II:s riksmarskalk Carl von der Burg har kallats till en källarvåning som konungen har hyrt i hemlighet. Han får ett uppdrag som kommer att skaka om Sveriges historia, och Carl lämnar källarvåningen väldigt omtumlad. Nästan hundra år senare utses Caroline Silfversparre till ny arbetsmarknadsminister då hennes företrädare hastigt avlider.

Caroline ser fram emot att ta sig an detta stora politikområde, men redan vid hennes första arbetsdag får hon dock något annat än politik att tänka på. Vid renoveringen som pågår i departementets källare uppenbarar sig ett dolt rum där tiden verkar ha stått still. Förutom den historiskt intressanta inredningen finner Caroline ett gammalt brev, undertecknat Carl von der Burg, Viljans makt är första delen i en serie om maktens korridorer då och nu. En tät historisk spänningsroman fylld av politiskt maktspel, konspirationer och mord.

Om författaren:

Mats Uddin är uppväxt i Flen och bor nu omväxlande i Linköping och Limhamn med sin sambo. Han har en ekonomie kandidatexamen och en filosofie magister i pedagogik, och har arbetat som chef i olika organisationer under hela sitt yrkesverksamma liv. Idag är han managementkonsult i eget bolag. Mats har sedan barnsben varit intresserad av historia. Viljans makt är hans skönlitterära debut. Jag har alltid varit nyfiken på att lära mig om historiska personer. För mig handlar det nog om att man kan lära sig mycket av dem som har gått före oss på den här planeten. Att därför få ta del av all historia är för en sådan som mig en guldgruva.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8 t. 29 min.
Uppläsare: Hannah Schmitz
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Viljans makt
  2. +
  3. Mandarins resa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mandarins resa av Margareta Lindholm (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Viljans makt