Kennedys val : baserat på en sann historia (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
139 x 165 x 27 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc
ISBN
9789176976296
Kennedys val : baserat på en sann historia (cd-bok)

Kennedys val : baserat på en sann historia

CD-bok Svenska, 2019-01-21
215
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag saknar dig Gunilla.

Du är ett ljust minne som är med mig varje dag.

Med kärlek

Jack

Den unge senatorn John F. Kennedy har framtiden utstakad för sig. Han ska snart gifta sig med Jacqueline och är på väg mot Vita Huset. Allt enligt familjens planer. Så möter han svenskan Gunilla von Post på den Franska Rivieran och det blir starten på en omöjlig kärlekshistoria.

Kennedyklanens öde slutar aldrig att fascinera världen. Här får vi en unik inblick i den blivande presidenten JFK:s liv under tre decennier. Vi följer honom både som politiker och privatperson, från Vita Huset till Båstad där han tillbringade en kärleksvecka med Gunilla. Men deras kärlek och deras korta stunder av lycka hade ett högt pris. Kanske var det värt det?

Lars-Åke Skagegård fick höra talas om Gunillas romans med JFK när han gifte in sig i släkten von Post. Boken är delvis inspirerad av de brev från JFK som Gunilla hade sparat.

LARS-ÅKE SKAGEGÅRD föddes i den lilla västgötska byn Undenäs och bor idag i Storvreta utanför Uppsala. Han är läraren som idag arbetar inom svenska kyrkan med olika projekt som marknadsföring, turism och pilgrimsvandringar. Skrivandet, som har en mycket stor plats i livet, har resulterat i ett femtontal böcker, bland annat om Nobelpriset, Dag Hammarskjöld och Uppsala. Böcker som han gärna föreläser om när han inte målar tavlor, ett annat av Lars-Åkes intressen.

CD ljudbok: 7 skivor
Speltid: 7 t. 59 min.
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kennedys val : baserat på en sann historia
 2. +
 3. Barly : hamnarbetaren som stred mot Hitlers ockupation av Narvik - baserat på en sann historia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barly : hamnarbetaren som stred mot Hitlers ock... av Marita Östberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars-Åke Skagegård

 • Himmler och helvete

  Lars-Åke Skagegård

  Himmler och helvete tar dig med till sju av det andra världskrigets mest betydelsefulla händelser och platser, där enskilda människors beslut blev helt avgörande ... på gott och ont. Läs om den gamle trotjänaren i norska armén som med stort mod oc...

 • Kennedys val

  Lars-Åke Skagegård

  Jag saknar dig Gunilla. Du är ett ljust minne som är med mig varje dag. Med kärlek Jack Den unge senatorn John F. Kennedy har framtiden utstakad för sig. Han ska snart gifta sig med Jacqueline och är på väg mot Vita Huset. Allt enligt familjens pl...

Bloggat om Kennedys val : baserat på en sann historia