Sebbe sa nej (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2019-03-21
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio
Dimensioner
138 x 165 x 27 mm
Vikt
170 g
SAB
uHc
ISBN
9789176976500
Sebbe sa nej (cd-bok)

Sebbe sa nej

CD-bok Svenska, 2019-03-21

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Jag har blivit våldtagen. Sakta sjunker det in i mitt medvetande. Det är så det är. Jag kan inte förneka det längre. Långsamt upprepar jag tanken för mig själv. Jag. Har. Blivit. Våldtagen.

Sebbe drömmer om NHL och en karriär som hockeyproffs. Han glänser i sitt nya lag och är redan på väg mot stjärnstatus på hockeygymnasiet i Skellefteå. Ändå känner han att han inte riktigt passar in i det tuffa killgänget som hellre dricker hembränt än kommer i tid till morgonträningen. När Sebbe testar alkohol på en fest går allt fel. Han hamnar i säng med en tjej, men det känns inte rätt. Sebbe säger nej. Han blir våldtagen.

Niclas Christoffer har skrivit flera uppmärksammade ungdomsböcker med aktuella och brännande ämnen. Han föreläser ute på skolor om bland annat självkänsla, homosexualitet, näthat och ätstörningar. Sebbe sa nej tar upp ett ämne nästan ingen pratar om killar som blir våldtagna.

NICLAS CHRISTOFFER, född 1974, är skådespelare och filmmanusförfattare och arbetar idag som standup-komiker och föreläsare. Han debuterade med ungdomsromanen Som Zlatan fast bättre (2012). Den andra boken Som James Dean fast snyggare släpptes 2013 och följdes av Airtight 2015. Som Zlatan fast bättre nominerades till Stora Ljudbokspriset 2017 i sin kategori.

CD ljudbok: 4 skivor
Speltid: 4 t. 20 min.
Uppläsare: Emil Rehnström
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niclas Christoffer