Lögnens höga pris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vanja Ek-serien (del 2)
Inläsare
Helena Gezelius
Utgivningsdatum
2019-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176976548

Lögnens höga pris Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Vi har fått nog. Vi är många.
Och vi tänker inte hålla käften längre."

När den kände aktivisten Alf Neidor försvinner kopplas kriminalinspektör Vanja Ek in i fallet. Neidor är en dynamisk man som ofta syns i media. I kampen mot orättvisor, lurendrejerier och djurplågeri har han skaffat fiender bland stora företag. Men han är även välkänd för sina många kvinnoaffärer och har ett förflutet som han inte gärna pratar om.
Spåren pekar snart i flera olika riktningar och komplicerar fallet för Vanja och hennes kollegor. Samtidigt ökar medias intresse för Neidors försvinnande. När en anonym bloggare som kallar sig Dr Boycot blandar sig i utredningen tar den en oväntad och farlig vändning.
Lögnens höga pris är en spännande roman om konsumtionens mörka baksida. Det är uppföljaren tillMinnets slutna rum och andra delen i serien om polisen Vanja Ek.

Jan Bertoft, född 1957, är generalsekreterare på Sveriges Konsumenter och har jobbat med konsumentfrågor i olika roller under ett stort antal år.Minnets slutna rumtillsammans med Håkan Tängnander var hans debut. Jan har bott i Västerås, Bagdad och Göteborg men är nu tillbaka i Stockholm där han föddes. Förutom skrivandet så har han ett stort intresse för konst och målar gärna själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Bertoft