Härskartekniker : sagor för vuxna (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2019-02-01
Förlag
Hoi Audio & Swann Audio;
Dimensioner
140 x 163 x 28 mm
Vikt
148 g
SAB
Doef
ISBN
9789176976814
Härskartekniker : sagor för vuxna (cd-bok)

Härskartekniker : sagor för vuxna

CD-bok Svenska, 2019-02-01
291
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Har du träffat på drottningen av Pompadusien, Jo Såkandetvara eller tant Svart någon gång?

Troligtvis har du det. De är personer som får dig att ifrågasätta dig själv. De använder sig av härskartekniker metoder som syftar till att utöva och behålla negativ makt över andra människor.

Det här är boken för dig som hållit käften alldeles för länge. Den handlar om hur vi beter oss mot varandra i grupp. Om makt- och härskartekniker. Du kan läsa boken som den är och roas av sagorna. Eller så kan du arbeta vidare med sagometoden och övningarna, till exempel i grupputveckling.

Genom sagans magiska värld får vi ett kreativt verktyg till att närma oss och reflektera över sådant som kan vara svårt att sätta ord på utan att det behöver bli utlämnande för någon.

Härskartekniker: Sagor för vuxna är en allvarlig bok skriven i sagoform. För givet tagna sanningar synliggörs på ett humoristiskt sätt för igenkänning och självläkning. Sagometoden är ett pedagogiskt verktyg att använda i arbetet med att utveckla gruppdynamik i organisationer och företag och i skolor från gymnasieåldern och uppåt. Författaren Anna-Karin Kask håller föreläsningar och workshops inom ämnet.

ANNA-KARIN KASK föddes i Tierp och bor nu utanför Umeå. Hon har en fil.kand. i drama- och bildpedagogik, samt har läst Pedagogisk kollegial handledning och Byréus-Gilbe Handledarutbildning. Idag arbetar Anna-Karin som handledare och dramapedagog inom kommunal verksamhet, och håller kurser i dramapedagogik på Umeå universitet.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 3 t. 31 min.
Uppläsare: Rachel Mohlin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Härskartekniker : sagor för vuxna
  2. +
  3. Lek istället för bråk: 64 lekar för en enklare och roligare vardag med barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lek istället för bråk: 64 lekar för en enklare ... av Lisa Mannberg (inbunden).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »