Där kyrkklockorna tystnat (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Europaserien (del 2)
Inläsare
Magdi Saleh
Utgivningsdatum
2019-07-24
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977019

Där kyrkklockorna tystnat Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-07-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter ett storskaligt attentat mot EU:s högkvarter hittas underrättelseoperatören Axel Hägerstedt medvetslös bland de rykande ruinerna. I de spanska territorierna på Nordafrikas kust har gränskontrollerna brutit samman och väpnade grupper utmanar den rådande samhällsordningen. Jakten på förövarna inleds i ett kaotiskt Bryssel, skrupulösa politiker lägger skulden på säkerhetstjänsten och Axels agerande hamnar under lupp.

Där kyrkklockorna tystnatär en högaktuell politisk thriller. Det är andra boken i en trilogi och fristående uppföljare tillSkymning över Europasom nominerades till Europeiska bokpriset.

ALEXANDER KOISTINEN född 1969, är reservofficer med internationell tjänstgöring på Balkan och i Västafrika i bagaget. Han har också civilingenjörsexamen från KTH. Han kände tidigt att det saknades något inom den svenska spänningslitteraturen och ambitionen blev att skriva böcker som inte väjde för kontroversiella frågeställningar och som kunde bidra till den ständiga debatten kring säkerhetspolitik, försvar och Europas framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Koistinen

Bokvideo