Kirin (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (473.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Enigmatrilogin (del 2)
Inläsare
Joachim Bergström
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977163

Kirin Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-09-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det har gått tre år sedan Svala förlorade Ahren och upptäckte sanningen om vad som finns bortom murarna. Trots det har hon aldrig gett upp hoppet. Men när hon hittar Ahren har han förändrats. I hans ögon lyser det mörker som fågeln Ho-o varnade henne för. Det blir snart uppenbart att Ahren inte kan förlåta någon för det som hänt, kanske inte ens Svala.
Ute i Shabala har kejsare CC tagit makten och hans dödsherdar sprider skräck bland befolkningen. För att stoppa honom måste Svala skapa oväntade allianser. Fågeln är borta, men till sin hjälp får hon ett nytt mystiskt väsen.

Kirin är den efterlängtade andra delen i fantasytrilogin Enigma som började med Fågeln.

ISABELLE TÖRNQVIST föddes 1994 i Göteborg där hon bor än idag. Hon drivs av lusten att skapa och problemlösa, något som fick henne att söka en utbildning inom Software Engineering & Management vid Göteborgs universitet. Numera jobbar hon som mjukvaruutvecklare.
Isabelle har skrivit berättelser så länge hon kan minnas och använder sina karaktärer som kärl för att utforska olika teman som ondska och moral.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Isabelle Törnqvist

  • Draken

    Isabelle Törnqvist

    I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans döds...

  • Fågeln

    Isabelle Törnqvist

    I landet Shabala har kriget rasat så länge någon kan minnas. Trots att Svala lever långt ifrån kriget och dess fasor präglas hela hennes tillvaro av det. Det finns bara två syften med hennes liv: hon ska föda barn och sedan ta värvning i armén. K...