Bestraffaren (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Hannah Fors-serien (del 1)
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2019-05-28
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
138 x 164 x 25 mm
Vikt
285 g
SAB
Hc
ISBN
9789176977279
Bestraffaren (cd-bok)

Bestraffaren

CD-bok Svenska, 2019-05-28
253
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den fiktiva kuststaden Wästholm skakas av morden på två tonåringar. Först verkar morden slumpmässiga, men när ytterligare en flicka försvinner och dyker upp svårt skadad står det klart för civilutredaren Hannah Fors och kriminalinspektören Henrietta Rollins att det handlar om en seriemördare. Hannah upptäcker en koppling mellan offren som går långt bak i tiden kan mördaren vara någon som väntat i tjugo år på att ta ut sin hämnd? Rollins avfärdar teorin men Hannah kan inte släppa tråden. Samtidigt konfronteras Hannah med sitt eget mörka förflutna, och hemligheter som hon till varje pris måste dölja hotar att ödelägga den redan bräckliga relationen med Rollins.

Bestraffaren är Pia Kasks debutroman och är första boken om Hannah Fors. Serien sticker ut med sin säregna berättarstil, svarta humor och det färgstarka persongalleriet.

PIA KASK föddes i Kalmar, är fortfarande staden trogen och jobbar sedan tio år som medicinsk sekreterare. Pia beskriver sig själv som den ständiga läsaren och en av favoritförfattarna är Stephen King. När idén om karaktären Hannah Fors dök upp insåg hon att det här fanns stoff till flera böcker. Pia föredrar det mörka och skruvade framför vardagsskildringar och det märks även i hennes egna texter.

 

CD ljudbok: 10 skivor

Speltid: 11 t, 37 min

Uppläsare: Lisa Ahnlund
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bestraffaren