Modermakt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 2)
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977651

Modermakt Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern har ett funktionshinder som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron är intensiv och vardagspusslet är svårt att lägga. Svärmor lägger sig i det mesta och förhållandet börjar knaka i fogarna. Så möter Martin en dag en person ur det förflutna som påverkat honom djupt. Han inser att han måste tygla sina känslor för att inte äventyra familjetillvaron.
När en tragedi drabbar familjen får svärmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.
Modermakt är uppföljaren tillLivmodermakt och andra boken iModertrilogin. Serien är ett relationsdrama med feelgoodkänsla som spänner över femton år i läkaren Martin Lindahls liv.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon är sedan ?era år bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktsläkare. Hon är specialist i allmänmedicin och har arbetat som läkare i drygt 30 år. För ett antal år sedan drabbades Erika av en stroke som ?ck henne att slå ner på takten och inse att livet är ändligt. På vägen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon. Så en dag dök karaktären Martin Lindahl upp bland anteckningarna. I mobilen skrev Erika sedan hela romanenLivmodermakt, första delen iModertrilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Rockborn