Modermakt (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 2)
Antal sidor
10
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-09-27
Förlag
Swann Audio
SAB
Hc
ISBN
9789176977675
Modermakt (cd-bok)

Modermakt

CD-bok Svenska, 2019-09-27
339
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Martin Lindahl borde vara överlycklig. Hans önskan att bli pappa har gått i uppfyllelse. Döttrarna Elsa och Anna är hans ögonstenar. Men livet som pappa har visat sig vara mer komplicerat än han kunnat föreställa sig. Yngsta dottern har ett funktionshinder som ger hela familjen utmaningar. Tillvaron är intensiv och vardagspusslet är svårt att lägga. Svärmor lägger sig i det mesta och förhållandet börjar knaka i fogarna. Så möter Martin en dag en person ur det förflutna som påverkat honom djupt. Han inser att han måste tygla sina känslor för att inte äventyra familjetillvaron. När en tragedi drabbar familjen får svärmodern fritt spelrum och hela Martins liv kastas omkull.Modermakt är uppföljaren till Livmodermakt och andra boken i Modertrilogin. Serien är ett relationsdrama med feelgoodkänsla som spänner över femton år i läkaren Martin Lindahls liv.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon är sedan era år bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktsläkare. Hon är specialist i allmänmedicin och har arbetat som läkare i drygt 30 år. För ett antal år sedan drabbades Erika av en stroke som ck henne att slå ner på takten och inse att livet är ändligt. På vägen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon. Så en dag dök karaktären Martin Lindahl upp bland anteckningarna. I mobilen skrev Erika sedan hela romanen Livmodermakt, första delen i Modertrilogin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modermakt
  2. +
  3. Livmodermakt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livmodermakt av Erika Rockborn (pocket).

Köp båda 2 för 394 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Rockborn

  • Livmodermakt

    Erika Rockborn

    Alla i bekantskapskretsen skaffar barn. Samtidigt är distriktsläkaren Martin Lindahls fru Madelene mer inriktad på karriären än någonsin och ett gemensamt barn verkar vara långt borta för det annars lyckliga paret. Att Madelene har ett ovanligt nä...

Bloggat om Modermakt