Egenmakt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 3)
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977682

Egenmakt Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Martin Lindahl har äntligen fått den stora familj han alltid drömt om. Efter sitt kraschade äktenskap har han funnit lyckan igen och börjat vänja sig vid varannan-vecka-läget. Men jobbet som distriktsläkare tar mer och mer tid och sliter på relationen. När Martins sambo får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till, samtidigt som barnen tampas med allt från funktionshinder till tonårsproblem, skakas tillvaron om ordentligt. Kontrollen glider Martin sakta men säkert ur händerna. Nu måste han börja prioritera för att inte förlora alltsammans. Vad är egentligen viktigast och hur ska han kunna ta tillbaka makten över sitt eget liv?

Egenmakt är den fristående uppföljaren till Livmodermakt och Modermakt. Boken är ett relationsdrama med reflektioner över vad som verkligen betyder något i livet.

ERIKA ROCKBORN föddes 1963 i Linköping. Hon är bosatt i Norrköping och arbetar i Söderköping som distriktsläkare. Somrarna tillbringar hon gärna på Östgötaslätten, eller utanför Vadstena. Hon är specialist i Allmänmedicin och har verkat som läkare i drygt 30 år. De senaste åren har hon även undervisat i patientbemötande på läkarprogrammet vid Linköpings universitet.
För ett antal år sedan drabbades Erika av en stroke. På vägen tillbaka till full funktion antecknade hon i sin mobiltelefon, främst för minnets skull. En dag dök karaktären Martin Lindahl upp när hon satt och skrev. I mobilen har de tre romanerna,Livmodermakt,Modermakt ochEgenmakt, tagit form.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erika Rockborn