Silverfloden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dödskaravantrilogin (del 2)
Inläsare
Johan H:son Kjellgren
Utgivningsdatum
2019-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789176977774

Silverfloden Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1898. Den unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri
från den förtryckande fadern. Under studentlivet i Uppsala lyckas han och en kamrat lura till sig tillräckligt mycket pengar för att resa till Monte Carlo och pröva lyckan där. Men speläventyret slutar i katastrof. Ovillig att återvända till Sverige och därmed riskera att ställas till svars för sina handlingar tar Gustaf rådet att emigrera till det rika Argentina - landet där allt sägs vara möjligt. Där väntar det stora äventyret.
Silverfloden är en berättelse om en ung mans frigörelse från det för?utna och skapandet av den egna framtiden i ett nytt land. Det är en ?ktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Boken är den fristående andra delen iDödskaravantrilogin vars underliggande teman är immigration, välstånd och integration.

Mats Erasmie är civilekonom som utöver skrivandet driver startup-bolag och arbetar som utbildare och vd-stöd för ett antal medelstora bolag. Han har tidigare gett ut ett tiotal fack- och läroböcker inom försäljning och marknadsföring.Dödskaravanenvar hans debut som romanförfattare ochSilverflodenden andra delen i trilogin med underliggande teman som immigration, välstånd och integration.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Erasmie